|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd under uddannelse
1. Deltag i de faglige og sociale aktiviteter på uddannelsen:

Tutorernes sociale introprogram, caféer og faglige foredrag er tilbud, som du med fordel kan tage imod. At du kender dine medstuderende og bruger tid på universitetet i f.eks. læsegrupper i tiden uden for undervisningen er med til at give dig en god start og et godt tilhørsforhold på uddannelsen.

2. Læs din studieordning:

Din studieordning er grundlaget for dine muligheder og rettigheder inden for din nye uddannelse. Her finder du uddannelsens indhold og kompetencebeskrivelser – et must for din studieplanlægning allerede fra første uge på uddannelsen.

3. Tal med dine undervisere om kravene til dig og dine forventninger til undervisningen:

Spørge din underviser, hvis der er noget, du ikke forstår. Sammenhængen mellem f.eks. undervisning og studieordning og undervisning og eksamen bør være klar for dig fra starten af.

4. Opsøg alle tilbud om studieredskaber:

Tag imod al den hjælp og støtte du kan få, selvom det kan virke overvældende med mange nye informationer på samme tid.

5. Husk at et universitetsstudie er et fuldtidsarbejde:

Måske har du kun 10 timers undervisning om ugen, men du skal lægge yderligere 25-30 timer til, når du medregner tid til forberedelse og læsegrupper. Du skal derfor afstemme fritidsinteresser og evt. studiejob med denne fuldtidsarbejdsbyrde.

6. Få en læsegruppe:

En læsegruppe er både et fagligt og et socialt netværk, hvor du sammen med dine nye medstuderende kan komme godt ombord i det nye faglige stof, spørge om det du er i tvivl om, og forberede dig til undervisningen sammen med andre.

Kategorier på sider:

Coaching Studieportaler Gode råd inden valg af uddannelse Bøger Fagbøger NLP kurser Personlig udvikling Kampagnetilbud Gode råd under uddannelse Uddannelse diverse Uddannelse Studieboliger Kontorartikler Jobsøgning Sommeferiejob Coaching Uddannelse Hjælp til valg af uddannelse Jobdatabaser Psykoterapeut uddannelse
 
 
 Du er her: Uddannelser - Uddannelse og studie Uddannelser - - Hvad er Uddannelser en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.